Autobedrijf Broere Citroën-dealer van het jaar

Body

 

Autobedrijf Broere is benoemd tot “Citroën-dealer van het jaar 2020 - Overall”. Tijdens de jaarlijkse verkiezing scoorden wij de hoogste overall scores op het gebied van verkoop en service van alle dealers in Nederland. Piet Broere ontving namens het bedrijf de award tijdens een dealerbezoek door onder anderen de Algemeen Directeur van Citroën Nederland.

Dealer van het jaar

Dank aan al onze klanten

Piet Broere: “We zijn ontzettend trots op het behalen van deze award. Ondanks de situatie rondom de Corona-pandemie hebben we in het afgelopen jaar onze relaties mogen bedienen. Dit was niet altijd even gemakkelijk, maar deze award is de erkenning dat we ondanks de situatie onze kwaliteit op niveau hebben kunnen houden. Deze prijs is een extra stimulans om continu naar de hoogste klanttevredenheid te streven. Bovenal bedank ik onze trouwe klantenkring voor het vertrouwen in ons bedrijf, want zij zijn degenen waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.

Dealer van het jaar

Chevron-award

De award –in de vorm van een ‘chevron’, het logo van Citroën– werd op 22 april tijdens een dealerbezoek door Antoine Burguière (Algemeen Directeur Citroën Nederland) overhandigd. Tijdens het dealerbezoek werd er natuurlijk ook gesproken over de huidige productontwikkelingen bij Citroën. Want naast de recent geïntroduceerde Citroën C4 en 100% elektrische ë-C4 en ë-Jumpy, komen er in 2021 nog twee nieuwe modellen in de showroom te staan. Deze zomer volgt de vernieuwde C3 Aircross SUV en in het najaar de volledig nieuwe Citroën C5 X. Het laatstgenoemde model betekent de terugkeer van Citroën in het D-segment. Stuk voor stuk heugelijke momenten, waar het team van Autobedrijf Broere naar uit kijkt.