Tweede Jumpy voor Bij Aafke

Body

Recent heeft Peter weer een prachtige Jumpy afgeleverd. Ditmaal waren het Aafke en Danny van Bij Aafke die de sleutels van hun nieuwe Citroën Bedrijfswagen in ontvangst hebben genomen. De Jumpy vervangt de Citroën Berlingo die tot voor kort werd ingezet voor de bezorging en de workshops van Bij Aafke.

Helemaal onbekend zijn Danny en Aafke niet met de Jumpy: de andere bedrijfsauto is ook een Citroën Jumpy M. De afgeleverde Jumpy is uitgevoerd als zeer complete Driver-uitvoering en is voorzien van de soepele en zuinige 2.0 BlueHDi 120 S&S-motor.

Bij Aafke in Krimpen aan de Lek is niet alleen een bloemenspeciaalzaak. Het is ook het adres voor woondecoraties en bloemworkshops. Aafke en haar team beschikken over een eigen workshopruimte achter de winkel om aan groepen tot 20 personen workshops aan te bieden. Daarnaast biedt het bedrijf dagbestedingsplaatsen voor mensen met een beperking. Tijdens de dagbesteding ervaren de dagbestedingscliënten plezier in werk, worden ze uitgedaagd en staan ze in verbinding met anderen. Bij Aafke is gevestigd aan de Hoofdstraat 27 in Krimpen aan de Lek. Parkeren kan gratis, pal voor de deur. Bedankt voor het vertrouwen en vele veilige en plezierige kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagen!