Peugeot en Citroën in werkplaats

Autopech komt nooit gelegen

Niemand zit te wachten op autopech en al helemaal niet op een ongeval. Toch zit een ongeluk soms helaas in een klein hoekje. Weet dat u bij pech onderweg kunt rekenen op de pechhulpverlening van Eurorepar Car Service. De pechhulp van Eurorepar is een onderdeel van de Eurorepar Service Pas, en kan worden afgesloten bij het uitvoeren van het jaarlijkse onderhoud aan uw auto.

Autobedrijf Broere Krimpen aan den IJssel - Eurorepar Car Service

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Eurorepar Car Service Pechhulp staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaar om u in geval van pech te assisteren in geheel Europa. De pechhulpverlening van Eurorepar Car service stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. En mocht uw auto niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt altijd gezorgd voor een oplossing. Zodat u weer zo snel mogelijk vervolg kunt geven aan uw reis. Indien uw auto niet in de omgeving waar het probleem ontstaan is kan worden gerepareerd, dan zal hij altijd worden getransporteerd naar onze vestiging. Wel zo'n fijne gedachte.

Inspectie remmen

Heeft u autopech?

Dan is één telefoontje naar de Nederlandstalige helpdesk van Eurorepar Car Service Pechhulp voldoende:

  • Eurorepar Car Service Pechhulp vanuit Nederland: 085-77 37 737
  • Eurorepar Car Service Pechhulp vanuit het buitenland: +31 85 77 37 737

De pechhulp van Eurorepar is een onderdeel van de Eurorepar Service Pas, en kan worden afgesloten bij het uitvoeren van het jaarlijkse onderhoud aan uw auto.

Algemene Voorwaarden Eurorepar Pechhulp

AV Eurorepar pechhulp

Contact met Eurorepar Broere

Wij staan u graag te woord via telefoon, WhatsApp en e-mail