Winterklaar met de wintercheck en bandenwissel

Wij nodigen u graag uit voor de Wintercheck. Onze technici staan voor u klaar om uw auto voor slechts €19,95 te controleren op 29 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen en verlichting. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete bestemming!

Bent u in het bezit van de MyCitroën Card of Eurorepar Service Pas? Dan is de Wintercheck (en ook het bijvullen van de vloeistoffen) gratis. Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met u en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf.

Bandenservice

Bandenwissel

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden te wisselen voor winter-of all seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip bij een lage temperatuur en kunnen beter water verwerken. Wij kunnen uw zomerbanden opslaan. De banden worden dan gecontroleerd op slijtage om vervolgens goed opgeslagen te worden. All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. All seasonbanden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee u in alle seizoenen veilig kunt rijden.

Wasstraat Autobedrijf Broere

Blinkende auto

Als u ons dan toch bezoekt, kunt u direct uw auto (laten) wassen in onze nieuwe wasstraat. Al vanaf €7,95 wordt uw auto weer stralend. In onze wasstraat wordt uw auto blinkend schoon, zónder het risico van krassen. Onze nieuwe wasinstallatie beschikt over speciale, zachte foamborstels die geen krassen maken. Bovendien werken we met de juiste wasmiddelen die zorgen voor het behoud van een glanzende lak. Programma 1 biedt extra lakbescherming met de unieke Powerpolish. 

Pallet-combivoordeel safetypack + wielmoersleutel

Pallet combivoordeel

Met een goed gevoel op reis? Ga veilig de weg op met een Safetypack in uw kofferbak. In een Safetypack zit onder andere een EHBO-kit, handschoenen, 4 fluorescerende veiligheidshesjes en een gevarendriehoek. Wij hebben nu een extra aantrekkelijke combi-deal bestaande uit een Safetypack en een wielmoersleutel. Nu van €66,85 voor €29,95 incl. BTW.

Onderdelen en accessoires

20% korting op geselecteerde accessoires

Wij bieden een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er op uit wilt trekken. Nu met 20% korting op: beschermbak-/schaal voor in de bagageruimte, dakkoffers en steenmarter preventie.

Deze acties zijn geldig tot en met 28 februari 2023.