Toyota Corolla

1.8 Hybrid 122pk CVT Active
  • afneembare trekhaak, camera, navigatie, 16 inch velgen all season, verwarmde voorstoelen en stuurwiel, climate en cruise
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 55.779 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-233-JP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurBlauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 179 X 143
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze TOYOTA Corolla gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze TOYOTA Corolla. De hybride motor van deze TOYOTA Corolla zorgt dat u opvallend veel minder brandstof verbruikt dankzij de ondersteuning van de elektromotor met z'n eigen accu. En die laadt u al rijdend bij. Slim en zuinig!

Deze Toyota wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming en het verwarmde stuurwiel een heerlijk welkom. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen met all weather banden, led-koplampen, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera met parkassistent lost dat probleem op. De cruise control houdt de ingestelde snelheid vast. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Met DAB+ tuner, keyless entry incl startbutton, buitentemperatuurmeter, lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting en usb-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

In de TOYOTA Corolla heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Veiligheid voorop: sensoren van de lane assist scannen de rijstrookstrepen en waarschuwen als u onbedoeld over de lijn gaat. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze TOYOTA Corolla als zich een noodsituatie voordoet.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
6 speakers
16 inch Lichtmetalen velgen
16'' lichtmetalen velgen
ABS met Brake Assist
ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
Achterbank 60:40 neerklapbaar
Achterruitverwarming
Afneembare trekhaak
Airbag, knie (bestuurder)
Airbags, curtain, voor en achter (2x)
Airbags, side, vóór
Airbags vóór, aan bestuurders- en passagierszijde
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)