Nieuwe Citroën C4 en ë-C4 gearriveerd

Body

 

De nieuwe Citroën C4 en ë-C4 vallen op door een vernieuwend ontwerp in het c-segment, met een unieke en stoere identiteit. Het model combineert de elegante en dynamische designelementen van een hatchback met kenmerken van een SUV, zoals een hogere instap.

Benzine, diesel of 100% ëlektisch

Het nieuwste model van Citroën biedt wat betreft de aandrijftechniek datgene wat het beste bij de gebruiker past. De C4 is namelijk leverbaar met nieuwe benzinemotoren en dieselmotoren, terwijl de ë-C4 beschikt over 100% elektrische aandrijving. De nieuwe 100% elektrische Citroën ë-C4 zet het elektrische offensief van het Franse merk voort, met een actieradius tot 350 kilometer (WLTP). Welke aandrijfvorm ook wordt gekozen, de karaktervolle Citroën C4 en ë-C4 bieden alle kwaliteiten om op te vallen in een segment dat zichzelf opnieuw heeft moeten uitvinden.

Laden van de 100% elektrische variant kan op verschillende manieren. Via een 100 kW DC-laadstation (snellader) kan met een snelheid van circa 10 kilometer per minuut worden geladen. De 50 kWh batterij kan in slechts 30 minuten tot 80% worden opgeladen: een topprestatie in deze klasse. Uiteraard kan ook thuis worden opgeladen via het huishoudelijke stopcontact of gemakkelijk via een publiek of privaat laadpunt (Wallbox),  dankzij de standaard on-board lader van 11 kW (3-fase).

Citroën C4 / ë-C4

Progressive Hydraulic Cushions™

De Citroën C4 en ë-C4 zijn uitgevoerd met Progressive Hydraulic Cushions®. Deze exclusieve Citroën-innovatie zorgt voor toonaangevende dempingseigenschappen die al meer dan 100 jaar onmiskenbaar zijn voor Citroën. Een andere innovatie van Citroën zijn de Advanced Comfort-stoelen. Deze stoelen zien er niet alleen comfortabel uit, ze zijn ook voorzien van een zitvlak met speciaal, 15 mm verdikt schuim. Dit nieuwe schuim met een hoge dichtheid zakt relatief weinig in, wat comfortabeler is tijdens lange ritten en bovendien voorkomt dat de stoelen na verloop van tijd zijn doorgezakt.

Ondanks lockdown verantwoord proefrijden

De beste manier om de eigenschappen van de nieuwe Citroën C4 of ë-C4 te ervaren is tijdens een comfortabele testrit. Wilt u het nieuwste Citroën-model zelf ervaren? Boek dan eenvoudig uw Comfortable Testdrive in de nieuwe Citroën C4 of Citroën ë-C4 – 100% ëlectric. Onze showroom is tijdens de lockdown alleen op afspraak geopend.