Netwerk-wijzigingen Stellantis

Body
Teamfoto

Autobedrijf Broere blijft verbonden aan Stellantis

Stellantis Nederland heeft per 4 september 2023 verschillende wijzigingen in het partner-netwerk doorgevoerd. Voor u als onze klant verandert er helemaal niets. Wij zijn en blijven verbonden aan Stellantis, als officiële Stellantis-partner voor de merken Citroën, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR. Meer informatie over de producten en diensten die wij als Autobedrijf Broere te bieden hebben? Alle informatie vindt u op deze website, of natuurlijk offline in ons bedrijf aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Pand 1955

Al sinds de jaren '50

Autobedrijf Broere kent een rijke historie. Al sinds de jaren '50 van de vorige eeuw zijn wij de vertegenwoordiger voor het Franse merk Citroën in de Krimpenerwaard. Het garagebedrijf werd sindsdien steeds verder uitgebreid met een tankstation, een steeds grotere showroom en een wasstraat.

Door veranderende behoeften in de automarkt, hebben wij ons in 2021 aangesloten bij Eurorepar Car Service. Eurorepar Car Service is het multimerk garagelabel van Stellantis, de groep waartoe onder andere de merken Citroën, Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles en Fiat behoren. Met Eurorepar Car Service maken wij onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s zeer aantrekkelijk.

In 2022 volgde weer een toevoeging aan het merken-portfolio: SPOTiCAR. SPOTiCAR is het occasionlabel van Stellantis, waardoor wij als vertrouwde dealer (jong gebruikte) occasions van alle (Stellantis-) merken aanbieden. Met tot maar liefst 24 maanden garantie.

Autobedrijf Broere: al 70 jaar uw mobiliteitspartner in Krimpen aan den IJssel. En nog altijd met de service en vriendelijkheid als vanouds!