Autobedrijf Broere: kwaliteit in mobiliteit

Body

Duurzaamheid en mobiliteit vormen bij Autobedrijf Broere een aantrekkelijke twee-eenheid. De in Krimpen aan den IJssel gevestigde onderneming wil elk type klant compleet ontzorgen en heeft de faciliteiten in huis om die ambitie volledig waar te maken. 

Een bezoek aan de showroom brengt je in direct contact met de twee merken waar Broere officieel dealer van is: Citroën en Carver. “We bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt met onze modellen”, vertelt directeur Piet Broere. “Daarbij gaan we vanzelfsprekend met onze tijd mee door ook hybride- en volledig elektronische Citroëns aan te bieden; auto’s die op het vlak van styling, uitstraling, comfort en rijkwaliteit uitblinken en daarnaast het milieu sparen. Kom gerust langs om al het moois te bekijken, zou ik willen zeggen. Dat geldt ook voor onze range aan bedrijfswagens; en dan met name voor de ë-Berlingo Van, de ë-Jumpy en de ë-Jumper, waarmee we bedrijven perfect faciliteren in hun transportbehoefte. De aanschaf van een elektrische Citroën biedt daarnaast een zeer aantrekkelijk financieel voordeel vanwege de subsidieregelingen. Voor alle informatie kun je bij ons terecht. Want ook dát is Autobedrijf Broere: we staan voor iedereen met maatwerk klaar!”

Autobedrijf Broere is eveneens officieel dealer van het fraai vormgegeven én elektrisch aangedreven merk Carver. “De belangstelling is zowel vanuit de particuliere als de zakelijke markt aangenaam groot”, weet Piet Broere. “Er rijden er inmiddels heel wat van rond in de Krimpenerwaard. De Carver is mooi, praktisch en op een prettige manier opvallend.”

Omdat Citroën samen met onder meer Peugeot, Opel en Fiat  tot de Stellentis Group behoort kan men ook op het vlak van onderhoud en reparaties duurzaamheid garanderen. “Voor auto’s met een aantal jaren ervaring is ons label Eurorepar Car Service een uitkomst”, vertelt Piet Broere. “Door gebruik te maken van Eurorepar-onderdelen en al eerder gebruikte of gereviseerde componenten maken we reparatie en onderhoud betaalbaar en belasten we niet onnodig het milieu.” Voeg daarbij dat Autobedrijf Broere ook het adres is voor gegarandeerd goede SPOTiCAR  occasions, over een eigen tankstation en wasstraat beschikt en leasing en financiering voor haar klanten kan verzorgen en het is duidelijk: voor al je wensen op mobiliteitsgebied zit je eigentijds goed in Krimpen!”

Dit artikel werd eerder gepubliceerd in Het Kontakt Krimpenerwaard.