Autobedrijf Broere schenkt ‘Kerstcheque’ aan SDK

Body

Autobedrijf Broere heeft er dit jaar voor gekozen om deze decembermaand geen kleine attenties aan klanten te geven, maar een regionaal goed doel te ondersteunen: Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK).

“SDK biedt mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding in dezelfde regio waar wij ook actief zijn,” zegt Piet Broere, directeur van Autobedrijf Broere. “De manier waarop SDK dat doet spreekt ons zeer aan. Zij zorgt er met haar medewerkers en vrijwilligers voor dat de deelnemers op een fijne en zinvolle manier meedraaien in de maatschappij. Dat gebeurt op liefst achttien locaties in de Krimpenerwaard. De deelnemers zijn actief in lunchrooms, in het groen, in zorginstellingen, in winkels en zelfs in een basisschool. Wij vinden dat geweldig én waard om met een donatie te ondersteunen. Vandaar dat we met veel plezier het bedrag dat we normaal aan kerstattenties besteden, overmaken naar Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard!”

De cheque van duizend euro werd in ontvangst genomen door Arjenne Timmer, oprichter en directeur van SDK. “Ik ben niet alleen heel blij verrast met deze cheque en het prachtige bedrag dat er op prijkt, minstens net zo mooi vind ik het dat jullie aan ons denken en zo waarderen wat wij met z’n allen doen. Dat waarderen we enorm als ‘collega-Krimpenerwaarders’. Reken maar dat deze donatie heel goed terecht komt en volledig aan onze deelnemers zal worden besteed. Zeer bedankt.”

Iedereen die het aanspreekt om de kerstactie van Autobedrijf Broere te ondersteunen met een bijdrage, kunnen dat doen op bankrekeningnummer NL76 RABO 0166 2738 56 t.n.v. Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard o.v.v. Kerstactie Autobedrijf Broere.

Dit artikel werd eerder gepubliceerd in Het Kontakt Krimpenerwaard

 

 

 

Piet Broere (Autobedrijf Broere) overhandigt cheque aan Arjenne Timmer (Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard)

Arjenne Timmer (Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard) ontvangt de cheque van Piet Broere