Citroën Jumpy voor Rintra B.V.

Body

Onze collega Peter heeft weer een mooie Citroën Jumpy af mogen leveren. Ditmaal was het aan Rintra B.V. uit Ouderkerk aan den IJssel. Na jaren trouwe dienst was de vorige Citroën Jumpy aan vervanging toe.

De afgeleverde Jumpy is een mooie complete uitvoering: voorzien van diverse opties en twee schuifdeuren aan de zijkanten. Hierdoor is de bestelwagen extra gebruikersvriendelijk voor de medewerkers van Rintra B.V. In de laadruimte is een schitterende duurzame betimmering-op-maat aangebracht. De Jumpy is voorzien van een 120pk sterke en zuinige BlueHDi S&S dieselmotor.

Deze Citroën Jumpy is niet het enige voertuig in het wagenpark van het bedrijf. Naast de Jumpy zijn er nog een andere Jumpy én een Berlingo die wij hebben mogen leveren. Al tientallen jaren mogen wij Rintra voorzien in de zakelijke mobiliteitsbehoeften. 

Rintra B.V. is een technisch adviesbureau voor waterbehandeling en wateronderzoek. Dit omvat het analyseren van watermonsters, het opstellen van een waterbehandelingsplan en de daaruit volgende activiteiten zoals de ontwikkeling, productie en levering van waterbehandelingsproducten, waterbehandelingsinstallaties, doseer- en meetapparatuur, trainingen en controle.

Bedankt voor het vertrouwen en vele veilige en plezierige kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bedrijfswagenoplossingen? Neem dan contact op met één van onze collega's in onze showroom. Peter, Gerard en Piet adviseren u graag.

Broere verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.