Eurogips kiest opnieuw voor de Citroën Jumpy

Body

Begin april heeft onze collega Gerard Molenaar op 1 dag maar liefst 6 Citroën Jumpy’s afgeleverd. De medewerkers van Eurogips kwamen hun huidige werkbussen één voor één omwisselen voor deze mooie Jumpy’s. Allen voorzien van opvallende autoreclame.

 

De afgeleverde exemplaren werden maar al te graag door de medewerkers van Eurogips in ontvangst genomen. Doordat ze uitgevoerd zijn als lengte-2, is er ruimte in overvloed voor gereedschappen en materialen. Ten opzichte van de vorige bussen (sommigen uitgevoerd als lengte-1) een vooruitgang en enkele tientallen centimeters in de laadruimte. De auto’s zijn voorzien van de 100 pk sterke en zuinige BlueHDi dieselmotor.

Meer dan gips
Eurogips is bekend geworden als bedrijf in gipswanden. Gips zit in het DNA van het bedrijf en natuurlijk in de bedrijfsnaam. Maar inmiddels is Eurogips meer dan deze expertise: het is een betrouwbare partner in afbouw. De slogan van het in Waddinxveen gevestigde bedrijf is niet voor niets: ‘’sterk in afbouw’’ met een focus op wanden, plafonds en afwerking. Binnen deze vakgebieden heeft het bedrijf verschillende specialismen die elke dag met alle medewerkers in de praktijk worden gebracht bij woningbouwprojecten, utiliteitsbouw en gebouwtranformaties.

Over de Citroën Jumpy
Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt de Citroën Jumpy gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Met zijn  rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie is de Jumpy de ideale compagnon voor de harde werker. De Citroën Jumpy is ook leverbaar als 100% elektrische ë-Jumpy. Deze elektrisch aangedreven variant doet geen concessies aan de prestaties en functionaliteiten van de bedrijfswagen met dieselmotor.

Bedankt voor het vertrouwen en vele veilige en plezierige kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagens!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bedrijfswagenoplossingen? Neem dan contact op met één van onze collega's in onze showroom. Peter, Gerard en Piet adviseren u graag.

Broere verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.