100% elektrische ë-C4 zeer gewild

Body

 

De Citroën ë-C4 zet de vorig jaar ingezette verkoopspurt onverminderd voort. De eigenzinnige, volledig elektrische cross-over van Citroën was in de eerste maand van het nieuwe jaar zelfs de bestverkochte auto in het BEV C-segment en houdt die positie tot op dit moment vast. De ë-C4 is momenteel zelfs de bestverkopende Citroën in Nederland en Frankrijk.

 

Aantrekkelijk pakket

Dat de Citroën ë-C4 zo populair is onder BEV-rijders komt onder meer door het comfort van elektrisch rijden en de grote actieradius. De ë-C4 combineert een aanlokkelijk en eigenzinnig design en prettige rijeigenschappen met een adequate actieradius tot wel 357 km (WLTP) en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. De subsidie is ook aan te vragen in combinatie met private lease.

 

Op is op!

Wie voor de charmes van de ë-C4 valt en deze zo voordelig mogelijk wil rijden, moet niet te lang wachten. De subsidie (SEPP) die de overheid dit jaar biedt voor elektrische auto’s is namelijk niet oneindig. Wie het eerst komt, het eerst maalt. En op is op! Wij vertellen u graag alles over emissievrij rijden, het gemak van Private Lease en de mogelijkheden voor de installatie van een wall-box thuis en de subsidie-aanvraag.

Bekijk de laatste info over de subsidie op de website van de RVO.