Brief Citroën in het Groene Hart

Body

 

In de afgelopen dagen hebben wij van verschillende relaties vernomen dat zij een brief van Citroën Nederland hebben ontvangen. Hierin wordt de geadresseerde geïnformeerd over ontwikkelingen binnen het Citroën-dealernetwerk. Mogelijk heeft u deze brief ook ontvangen.

Naar aanleiding van de brief hebben wij vele vragen ontvangen. In de brief van Citroën Nederland wordt gesproken over een nieuwe Citroën Dealer voor de regio Groene Hart. Door de woordkeuze wordt de suggestie gewekt dat de genoemde dealergroep de enige dealer in het Groene Hart is. Dit is niet correct. Mijn team en ik staan onverminderd tot uw dienst in Krimpen aan den IJssel, in de zuidwesthoek van het Groene Hart. Wij zijn en blijven uw officiële Citroën-dealer en Citroën Erkend Reparateur in de Krimpenerwaard.

Citroën Nederland heeft toegezegd de brief te rectificeren. Citroën-rijders die klant bij ons zijn en een brief ontvangen hebben, zullen een tweede brief van Citroën ontvangen. Namens Citroën Nederland excuses voor de ontstane verwarring. Wij vertrouwen erop u op deze manier op een passende wijze te hebben geïnformeerd. Graag tot ziens in ons bedrijf aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel!

Met vriendelijke groet, namens het gehele team van Autobedrijf Broere,

 

Piet Broere