Citroën bedrijfswagens vernieuwd

Body

 

Citroën versterkt zijn solide marktpositie door gelijktijdig de Berlingo Van, Jumpy en Jumper te vernieuwen. Met nog krachtigere en efficiëntere, 100% elektrische motorvarianten voldoet het nieuwe, onveranderd gevarieerde modellengamma meer dan ooit aan de steeds strenger wordende eisen die professionals stellen op het gebied van duurzame mobiliteit.

Professionals waren bij Citroën altijd al aan het juiste adres. Van 2CV tot Berlingo Van, en van de iconische Type H tot de verrassend veelzijdige My Ami Cargo, heeft Citroën altijd onconventionele oplossingen op het gebied  van betaalbare mobiliteit geboden en op die manier een bijdrage geleverd aan de groei van de ondernemingen.

Of de klant nu een zzp’er, een midden- of kleinbedrijf of een multinational is, Citroën heeft de oplossing en de expertise om te voldoen aan alle behoeften. Het merk heeft nu het breedste en meest gevarieerde aanbod van lichte bedrijfswagens op de markt.  Op het gebied van laadvolume biedt Citroën tal van mogelijkheden: van 0,5 m3 in de Ami Cargo tot 17 m3 in de Jumper. Ook biedt Citroën ruime keuze op motorisch gebied: brandstof, elektrisch en zelfs waterstof.

Het uitgebreide en zeer gevarieerde modellengamma weerspiegelt de merkwaarden van Citroën: uitzonderlijk comfort en een ingenieus design dat elke beschikbare kubieke centimeter optimaal benut.

De nieuwe Citroën Berlingo Van, Jumpy en Jumper behoren tot de eerste modellen die de nieuwe identiteit en logo’s van Citroën uitdragen. Vooral het design van de neuspartij en het dashboard van de auto’s is gemoderniseerd. Met behoud van de erkende kwaliteiten, hebben de nieuwe modellen tal van verbeteringen ondergaan op het gebied van gebruiksgemak, comfort, connectiviteit, rijhulpsystemen en aandrijflijnen.

Nieuwe Citroën Berlingo VAN 2023 interieur

Citroën Berlingo VAN

De Citroën Berlingo VAN en ë-Berlingo VAN zijn voor het eerst leverbaar met Citroëns unieke Advanced Comfort®-stoelen. De auto heeft een nieuw digitaal instrumentarium en infotainmentsystemen, die via een centraal 10-inchscherm zijn te bedienen, een 20% grotere actieradius (tot 330 km gecombineerd, in afwachting van WLTP-goedkeuring), uitgebreide parkeerhulp, Highway Driver Assist, verbeterde Surround Rear Vision met ondersteuning van een centrale digitale achteruitkijkspiegel etc.

Nieuwe Citroën Jumpy 2023 interieur

Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy en ë-Jumpy hebben een nieuw stuurwiel met geïntegreerde bedieningsknoppen, meer opbergmogelijkheden in het dashboard, een nieuw digitaal instrumentarium en een infotainmentsysteem dat te bedienen is via een centraal, 10-inch HD-scherm met connected navigatiesysteem, een elektrische aandrijflijn met een actieradius van maximaal 350 km (gecombineerd, in afwachting van WLTP-goedkeuring), nieuwe rijhulpsystemen etc.

Nieuwe Citroën Jumper 2023 interieur

Jumper

De Citroën Jumper en ë-Jumper is nu leverbaar met een reeks volledig nieuwe dieselmotoren (voor het eerst optioneel verkrijgbaar in combinatie met een automatische versnellingsbak), een 100% elektrische aandrijflijn (vanaf 2024 ook waterstof), een volledig digitaal instrumentarium, een infotainmentsysteem dat via een centraal HD-beeldscherm te bedienen is en ook een connected navigatiesysteem omvat, actieve parkeerassistentie, een elektrische handrem en een digitale achteruitkijkspiegel.

Meer informatie?

Interesse in de mobiliteitsoplossingen die wij kunnen bieden? Neem contact op met één van onze collega's in de showroom.

Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.