Autobedrijf Broere breidt uit met SPOTiCAR

Body

Autobedrijf Broere is vanaf nu ook SPOTiCAR-occasiondealer. Het bedrijf in Krimpen aan den IJssel – tevens het officiële adres voor Citroën, Carver en Eurorepar Car Service – breidt het aanbod (jong-)gebruikte occasions nog verder uit.


SPOTiCAR is het occasionlabel van Stellantis, de fabrikant van vele merken. Zo is het onder andere de fabrikant van Citroën, Peugeot, DS Automobiles, Opel en Fiat. “Doordat wij dealer van SPOTiCAR zijn geworden, kunnen wij eenvoudiger auto’s inkopen van alle Stellantis merken. Dit zorg ervoor dat wij altijd een ruime selectie op voorraad hebben.” aldus Piet Broere. “En die voorraad is extra aantrekkelijk, omdat iedere SPOTiCAR occasion geleverd wordt met minimaal 12 maanden garantie. In geval van SPOTiCAR Premium-occasions zelfs 24 maanden!” Dat geeft vertrouwen.


Naast de garantie kent een SPOTiCAR occasion nog veel andere voordelen. Zo worden de auto’s geleverd inclusief uitgevoerde onderhoudsbeurt (volgens fabrieksopgave) + kwaliteitscontrole op 100 punten en een minimaal 12 maanden geldige APK. Ook 12 maanden Europese Pechhulp is inbegrepen. “Wat het plaatje compleet maakt zijn onze transparante verkoopprijzen. Bij ons geen ondoorzichtige afleverpakketten waar extra voor betaald moet worden”, aldus Broere. Wie het dagelijks veranderende aanbod wil bekijken kan zich online oriënteren via autobedrijfbroere.nl/voorraad, of in de showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

 

Over Autobedrijf Broere

Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel is al 70 jaar mobiliteitspartner in Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf is het officiële adres voor het Franse merk Citroën, van het 100% elektrische merk Carver en voor SPOTiCAR-occasions. Daarnaast is het aangesloten bij de universele werkplaatsformule Eurorepar Car Service en beschikt het over een eigen tankstation en wasstraat.

Team Broere

Teamfoto