Award voor Autobedrijf Broere

Body

 

Citroën is een merk dat zich al meer dan 100 jaar mag verheugen op een grote klantentrouw. Een Citroën-dealer levert daaraan een belangrijke bijdrage, en dat geldt zeker voor Autobedrijf Broere, inmiddels bijna 60 jaar Citroën-dealer in Krimpen aan den IJssel. Piet Broere ontving namens ons bedrijf de award “beste dealer Quality Sales” tijdens de dealerbijeenkomst voor alle Nederlandse Citroën-dealers in Parijs.

Award

Dank aan al onze klanten

Om een award te krijgen moet een Citroën-dealer een topprestatie hebben neergezet op het gebied van verkoop van nieuwe Citroën-modellen. Daarnaast moet de klanttevredenheid uitmuntend zijn. Dat is Autobedrijf Broere gelukt. Piet Broere: “Ik zie deze award als een bevestiging van de inzet die mijn team dagelijks levert. Deze prijs is een goede stimulans om continu naar de hoogste klanttevredenheid te streven. Bovenal bedank ik onze trouwe klantenkring voor het vertrouwen in ons bedrijf”.

Bord Citroën werkplaats

Toekomst

De award –in de vorm van een ‘chevron’, het logo van Citroën– werd tijdens een dealerbijeenkomst in Parijs overhandigd aan Piet Broere. Tijdens de bijeenkomst werd ook een inkijk gegeven in de toekomst van het merk Citroën. Er staan ons volgens Piet op korte termijn comfortabele en vooruitstrevende Citroën-modellen te wachten. “Ik mag niet alles verklappen, sommige modellen waren zo geheim dat zelfs mobiele telefoons werden ingenomen, maar ik durf te stellen dat we een mooie toekomst tegemoet gaan met ons prachtige merk Citroën”.