Opnieuw Citroën bedrijfswagens voor PolderRealisatie

Body

Op donderdag 25 april heeft onze collega Gerard weer vier schitterende bedrijfswagens afgeleverd. Ditmaal waren het Sven en Marco Jongeneel en 2 medewerkers van PolderRealisatie die de sleutels van 3 Citroën Berlingo VAN modellen en 1 Citroën Jumpy in ontvangst hebben genomen. Het in Schoonhoven gevestigde bedrijf breidt haar wagenpark steeds verder uit met Citroën Bedrijfswagens. Een kleine twee jaar geleden werden er ook al meerdere Citroën bedrijfswagens in gebruik genomen.

PolderRealisatie is actief in groenprojecten in de buitenruimte. Sven en Marco zijn naast PolderRealisatie ook actief met diverse andere werkmaatschappijen: PolderRental machineverhuur & dienstverlening, PolderTransport en een viertal verhuisbedrijven (PolderVerhuizingen, Koster Verhuizingen, Tot Uw Dienst verhuizingen en Nobbe Verhuizingen).

Bedankt voor het vertrouwen en vele veilige en plezierige kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagens!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bedrijfswagenoplossingen? Neem dan contact op met één van onze collega's in onze showroom. Peter, Gerard en Piet adviseren u graag.

Broere verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.