Carver Carver

Range+ 45 km/u 7,1 kWh
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 1.371 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    FNR-76-B
    CarrosserieOnbekend
    Bouwjaar2023
    KleurOranje
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)289 X 98 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a23-01-2023
    Omschrijving

    Dit betreft een rijdende demonstratie welke alleen op afspraak te bezichtigen is, omdat de Carver niet altijd thuis is.

    Deze Carver R+ is voorzien van de volgende opties: Bluetooth audio systeem, Dynamic Driving Modes, Carver stickers White, Kleur - Orange , Oplaadsnoer van 2,7 m met 230V, PTC zij-ruit verwarming, Riem zwart, Stoelbekleding - Touch, Schuiframen, USB-poort, Velgen - Silver, Vloer mat, Bagage mat, Voorruit verwarming en Telefoonhouder.

    Deze Carver wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en aanvullende Broere garantie, totaal heeft u 12 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.


    Bedrijfsinformatie

    Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

    De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

    Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Fabrieksgarantie 23-01-2025