Carver Carver

Base Limited 45 km/u 5,4 kWh
  • rijk uitgeruste 100% elektrische scootmobiel
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 1.969 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
56082
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2022
KleurMetallic Blue (blauw metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)2890 X 980 X 1490
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a30-04-2022
Omschrijving

De Carver Limited is een scootmobiel met volwaardige elektrische aandrijving en heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 1.969 kilometer.

Deze Carver wordt geleverd inclusief 6 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Deze Carver Limited is voorzien van de volgende opties: Bluetooth audio systeem, Carver stickers White, Kleur - Touch Blue , Oplaadsnoer van 2,7 m met 230V, PTC zij-ruit verwarming, Riem zwart, Stoelbekleding - Touch, Schuiframen , USB-poort, Velgen - Silver en Voorruit verwarming.

Bestuurders van een mindervalidevoertuig gebruiken:
het trottoir of voetpad (max. 6km/u),
het (brom)fietspad binnen de bebouwde kom (max. 30km/u),
het (brom)fietspad buiten de bebouwde kom (max. 40km/u) of
de rijbaan (max. 45km/u).

Bestuurders van een invalidenvoertuig zijn helemaal vrij in hun keuze van de plaats op de weg. Bestuurders van een mindervalidevoertuig mogen geen gebruik maken van autowegen en autosnelwegen.

Om deze Carver Limited zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct? U bent van harte welkom.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
75 liter bagage ruimte
Bluetooth audio systeem
Carver stickers White
Kleur - Metallic blue
Kunstlederen bekleding
Oplaadsnoer van 2,7 m met 230V
PTC zij-ruit verwarming
Schuiframen
Stoelbekleding - Touch
USB-poort
Vloer mat
Voorruit verwarming
Inruilwaarde berekenen