Carver te gast bij Top Gear

Body

Na de iconische uitzending van Top Gear waar de eerste Carver werd getest schittert a.s. zondag de Carver S+ in een nieuwe uitzending van de Britse autoserie. Top Gear test de Carver S+ samen met een aantal andere microcars in Parijs door middel van een treasure hunt. De microcars moeten zo veel mogelijk wassenbeelden van Madame Tussauds zien te bemachtigen en binnen een bepaalde tijd bij de Eiffeltoren zijn. Al strijdend door de straten van Parijs wordt de winnaar bepaald.

Anton Rosier, CEO van Carver: ‘Sinds de vorige aflevering is er een hoop veranderd aan de Carver. Als de vorige uitzending van Top Gear wordt herhaald merken we dat er altijd meer interesse is voor onze microcar met unieke kanteltechnologie. De presentatoren Jeremy, Richard en James van destijds waren laaiend enthousiast.  Hoe dat nu uitpakt met Chris, Freddie en Paddy moeten de kijkers zelf gaan zien.’ 

Feit is dat de Carvers het goed doen in de stad. Na Hong Kong, Londen en Amsterdam nu ook in Parijs. Voor inwoners van Parijs is de Carver een uitstekende oplossing voor het toenemende verkeersprobleem. De Carver is een super match met de grote stad en rijdt hier dan ook moeiteloos doorheen. Dit wordt zeker bekroond in de komende Top Gear aflevering. 

De BBC zendt Top Gear op zondag 6 november om 21:00 uur (Nederlandse tijd) uit op BBC One.

RTV Krimpenerwaard over Carver-modellen

Zelf een proefrit maken?

Wil je zélf de unieke eigenschappen van de Carver ervaren? Maak dan snel een afspraak om een proefrit te maken!

Carver geparkeerd oprit

Carver

Geen scooter, auto of motor: het is de Carver. De Carver is een 100% elektrisch stadsvoertuig, perfect voor woon-werkverkeer en om te gebruiken in de vrije tijd.

Carver Cargo op de weg

Carver Cargo

De Carver Cargo is 100 procent elektrisch en heeft dankzij het compacte formaat en lage gebruik een kleine CO2 voetprint. Hét rijdende reclamebord voor ieder bedrijf.