Carver S+ wint de Best Micro Mobility EV award

Body

De Carver S+ heeft de Best Micro Mobility EV award gewonnen. Op 24 november werden de winnaars bekendgemaakt door Robert Llewellyn tijdens de eerste Fully Charged AWARDS, dit voor een groot publiek van marktleiders in het indrukwekkende auditorium van de RAI in Amsterdam. Behalve Carver vielen ook verschillende andere merken in de prijzen.

De genomineerden werden geselecteerd na een grootschalige enquête onder het Fully Charged SHOW publiek. Daarna werden de eerste kandidaten geselecteerd door het team zelf en een panel van 15 energie- en transportdeskundigen, voordat uiteindelijk de finalisten in elke categorie werden gekozen.

De laatste ronde was de online stemronde, deze ging van start op 9 november t/m 16 november en trok enkele duizenden bestuurders van elektrische voertuigen. Zij brachten hun stem uit op de finalisten in de 15 categorieën van de eerste consumentenkeuze awards voor schone energie en elektrische voertuigen.

Carver’s General Manager, Giel Franken reageert verheugd op de award: “Dit is een bevestiging dat niet alleen wij vinden dat het tijd is om uit onze SUV’s te stappen en in het juiste formaat compacte voertuigen te stappen om de energietransitie te ondersteunen. Onze klanten en andere stemmers zijn het erover eens dat de Carver de beste en meest efficiënte oplossing is om je in de stad te verplaatsen. Onze motivatie groeit hierdoor enorm om door te gaan met het uitbouwen van ons distributienetwerk in Europa en bij te dragen aan het groeiende segment van de microauto’s.”