Citroën C1

1.0 VTi 72PK 5D Feel
  • airco, radio met bluetooth, getinte ramen achter, usb, aux, elek. ramen en verstelbare buitenspiegels, toerenteller
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 65.824 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-359-KJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGris Carlinite (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Nauwe straatjes, smalle grachtjes, krappe parkeerplekken... Allemaal verleden tijd. Met een kleine auto als deze rijdt u royaal in de stad. En zuinig bovendien! Deze CITROEN is voorzien van een pittige en soepele 72 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en metallic lak.

Door de bluetooth met audiostreaming ontvangt het audiosysteem muziek van elk device. Het audiosysteem doet het op eigen kracht, alle software up-to-date. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur.

De automatische veiligheidssystemen in deze CITROEN fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze CITROEN bovendien hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze CITROEN in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten (beiden met 2 bevestigingsbeugels en 1 top tether aansluiting)
12 Volt aansluiting in middenconsole
14'' Stalen wielen met wieldoppen 'Star'
ABS met EBD(elektronische remkracht verdeling)
Achterbank met 50/50 deelbare rugleuning
Afsluitbaar dashboardkastje
Airbag bestuurderszijde
Airbag passagierszijde met uitschakelingsfunctie
Airco
Bandenreparatiekit
Bekleding 'Zebra Red'
Bluetooth carkit
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)