2025: BPM bedrijfswagens en zero-emissiezones

Body

 

Vanaf 2025 gelden voor bedrijfswagens de volgende veranderingen:

Nieuwe Citroën Berlingo VAN 2023

Betalen van BPM

Vanaf 1 januari 2025 gaat u als ondernemer ook BPM (Belasting Personenauto’s en Motorijwielen) betalen voor uw bestelwagen(s). De vrijstelling voor grijs kenteken vervalt en dat heeft enorme financiële gevolgen: per gram C02 wordt een bedrijfsauto € 66,91 euro duurder, wat neerkomt op een prijsverhoging van zo’n € 12.000 euro voor een gemiddelde bedrijfswagen!

Nieuwe Citroën Jumpy 2023

Profiteer nu nog van de vrijstelling

Als u nu een nieuwe Citroen bedrijfswagen aanschaft, profiteert u nog van de bestaande vrijstelling. Zo voorkomt u extra kosten. Maar u profiteert ook van een lagere CO2-uitstoot (waarmee u tot 2030 in de bestaande milieuzones kunt rijden) en de nieuwste technologie en veiligheidssystemen. Kom daarom in actie en profiteer nu van onze interessante aanbiedingen om uw bedrijfswagen te vervangen door een nieuwe.

Nieuwe Citroën Jumper 2023

Zero Emissie Stadslogistiek

Op 1 januari 2025 sluiten 29 Nederlandse gemeenten zich aan bij Zero Emissie Stadslogistiek (ZES). Dit betekent dat hun stadskern alleen nog emissievrij óf met een schone benzine- of diesel van maximaal 5 jaar oud bevoorraad mag worden. Concreet houdt dit in dat bedrijfsauto’s met een Euro 5-norm geweigerd worden vanaf 2027 en bedrijfswagens met Euro 6-norm vanaf 2028. Alle Citroën bedrijfsauto’s voldoen aan de eisen voor Euro 6.

Carver Cargo Eetcafé de Crimpenaar

Moderne stadslogistiek: Carver Cargo

De Carver Cargo is een 100% elektrisch stadsvoertuig en perfect voor alle zakelijke ritten. In de Cargo is plek voor één persoon en heeft een laadruimte van 500 liter. Met de Carver Cargo kan eenvoudig langs files gemanoeuvreerd worden en is parkeren gemakkelijk. Dankzij het compacte formaat en lage gebruik heeft de Carver Cargo een kleine CO2 voetprint. Dus geen benzine- of dieselkosten meer en ook de wegenbelasting vervalt. De Carver Cargo is bij ieder stopcontact op te laden dankzij de 230V stekker.

Meer informatie?

Interesse in de mobiliteitsoplossingen die wij kunnen bieden? Neem contact op met één van onze collega's in de showroom.

Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.