Service Pas Eurorepar Car Service

Écht voordeel in handen met de Service Pas van Eurorepar Car Service

 

Iedereen die privé een auto in onderhoud heeft bij Autobedrijf Broere kan gebruikmaken van de Service Pas van Eurorepar Car Service. Met dit pakket profiteert u van vele voordelen. Van de periodieke APK-check tot spoedige hulp bij noodlottige pech. Ook als u verder van huis bent.

Inbegrepen bij Service Pas van Eurorepar Car Service:
  • 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. Inclusief vervangend vervoer en vervoer naar het eigen autobedrijf. Bekijk de voorwaarden hier.
  • APK: met de Service Pas van Eurorepar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt is uw APK keuring inclusief. U betaalt dan enkel de afmeldkosten.
  • Vloeistoffen tussentijds bijvullen: is uw ruitenwisservloeistof bijna op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1 liter olie per jaar.
  • Banden: spanning en profiel van uw banden hebben grote invloed op de remweg, grip en verbruik van uw auto. Met de pas kunt u altijd kosteloos uw banden laten controleren in de werkplaats.
  • Zomercheck
  • Wintercheck

 

Voor slechts €49,95 per jaar beschikt u over de Service Pas van Eurorepar Car Service. U kunt de Service Pas aanvragen of verlengen tijdens het uitvoeren van de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw auto. Autobedrijf Broere regelt het voor u.

Voorwaarden Eurorepar Car Service Pechhulp

Pechonderwegservice.nl

Onderhoud en reparatie

lees meer

Neem contact op

Contactinformatie