SEPP: al meer dan 600 kopers kiezen voor de ë-C4

Veel vraag naar volledig elektrische Citroën ë-C4

 

Het nieuwe jaar begint met een nieuwe overheidssubsidie voor de particuliere aanschaf van een nieuwe elektrische auto. Ook dit jaar is er veel vraag naar de subsidie. Veel van deze particulieren vallen voor de charmes van de Citroën ë-C4. Alleen al in de eerste paar dagen waren er meer dan 600 aanvragen.

Vorig jaar was de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) een groot succes. De subsidiepot was al snel leeg. Op 3 januari 2022 is de subsidiepot weer gevuld en opnieuw ontdekken veel particulieren de voordelen van een volledig elektrische auto. Bijzonder veel kiezen daarbij voor Citroën.

Citroën ë-C4 extra aantrekkelijk

De Citroën ë-C4 is leverbaar vanaf €33.990,- of vanaf €30.640,- met de subsidie meegerekend. De subsidie is ook aan te vragen voor private lease. Dan is de ë-C4 al te rijden vanaf €289,21 per maand. Samen met de actieradius van tot wel 357 km (WLTP) en de lage gebruikskosten van een volledig elektrische auto is de Citroën ë-C4 een erg aantrekkelijk aanbod, wat blijkt uit de overweldigende belangstelling van kopers.

Op is op!

De subsidiepot ook dit jaar niet oneindig. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus is het van belang voor geïnteresseerde kopers om niet te lang te wachten. Wie nu een ë-C4 reserveert, kan gelijk de subsidie aanvragen. Wij zijn u graag van dienst om de ideale ë-C4 samen te stellen. U moet de subsidie zelf aanvragen, maar wij adviseren u er graag bij.

Het mag duidelijk zijn, elektrisch rijden is óók voor particulieren betaalbaarder dan ooit. Ons advies: maak eens kennis met een elektrische auto. Maak bijvoorbeeld eens een testrit in de ë-C4 om zelf het comfort, de grote actieradius en de snellaadfunctie te ervaren. Wij vertellen u graag alles over emissievrij rijden, het gemak van Private Lease en de mogelijkheden voor de installatie van een wall-box thuis en de subsidie-aanvraag.

 

MODELLEN INCL. SEPP
Citroën

 

 

Bekijk de laatste info over de subsidie op de website van de RVO.


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën ë-C4

maak een proefrit

C4 en ë-C4

modelinformatie

Private Lease

meer informatie

Neem contact op

Contactinformatie