Scan & Win een Citroën C3 in Crimpenhof!

Of één van de andere 2.500 prijzen

 

Kans maken op een nieuwe auto of een van de vele andere leuke prijzen? Kom dan naar winkelcentrum Crimpenhof. Tijdens de hele maand september organiseert Crimpenhof de Scan & Win actie. Van 1 t/m 30 september ontvangt u bij iedere* aankoop een scankaartje, hiermee maakt u kans op één van de vele prijzen.

Win een gratis Hema rookworst, een Kippiepan, nootjes, gebak, leverworst, portie kibbeling en nog veel meer! Als klap op de vuurpijl maakt u kans op een spiksplinternieuwe Citroën C3, geleverd door Autobedrijf Broere. Heel vaak meedoen betekent meer kans op de auto of één van de andere gratis producten, u kunt zo vaak meedoen als u zelf wilt.

Centraal bij deze actie staat de unieke Scan & Win prijzengenerator. De prijzengenerator staat gedurende vier weken op het Van Vlietplein in Crimpenhof. Tijdens de actieperiode ontvangt u bij een aankoop in de winkels van winkelcentrum Crimpenhof*, een scankaartje met hierop een unieke barcode. U kunt deze barcode scannen bij de prijzengenerator en u ziet direct óf u prijs heeft en wélke prijs u gewonnen heeft. De prijzengenerator print direct de bon waarmee u uw gewonnen prijs kunt ophalen in de desbetreffende winkel. Zo gemakkelijk is het!

 

 

* uitzonderingen voorbehouden, actievoorwaarden zijn terug te vinden op de website van winkelcentrum Crimpenhof.


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.