Nienke Offermans winnares Scan & Win actie Crimpenhof

Scan&win actie Crimpenhof groot succes

 

Nienke Offermans is de gelukkige winnares van een gloednieuwe Citroën C3. Het was de hoofdprijs van de Scan & Win actie van winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel.

Tijdens de hele maand september konden bezoekers van de Crimpenhof deelnemen aan de Scan & Win actie. Hierbij maakten ze kans op één van de vele prijzen of een nieuwe auto. Er zijn meer dan 2500 prijzen wegegeven en afgelopen weekend is middels een loterij de hoofdprijs eruit gegaan.

Zaterdag waren de 100 kanshebbers op de auto aanwezig in het winkelcentrum. Onder toezicht van notaris Remco Rijnvis bleef uiteindelijk na een loterij één nummer over en dat was het nummer van de gelukkige winnares van de gloednieuwe Citroën C3. De 99 andere aanwezigen kregen als troostprijs een taartje mee.

Eigenlijk kon Nienke Offermans er zelf niet bij zijn afgelopen zaterdag en zou haar vader de honneurs waarnemen, maar een paar dagen voor de prijsuitreiking had ze geregeld dat ze toch zélf bij de loterij aanwezig kon zijn, achteraf gezien een hele goede beslissing dus. Ze heeft haar nieuwe auto inmiddels opgehaald bij Autobedrijf Broere.

Bron: RTV  Krimpenerwaard