Gewijzigde prijsstelling auto’s

Prijstransparantie bij Autobedrijf Broere

 

Vanwege veranderde wet- en regelgeving hanteren wij voor nieuwe personenauto’s vanaf heden alleen rijklaarprijzen. Dit betekent dat de gecommuniceerde prijzen voor particulieren altijd prijzen betreffen, waarbij alle onvermijdbare kosten in de gecommuniceerde prijs zijn opgenomen. Dit zijn bijvoorbeeld transportkosten, verwijderen van verpakkingsmateriaal, poetsen, registratie bij de RDW, nummerplaten en de recyclingbijdrage.

Tot op heden communiceerden wij prijzen exclusief kosten rijklaar maken. De spelers in de Nederlandse autobranche hebben samen afgesproken vanaf heden alleen nog maar rijklaarprijzen te communiceren. Wij van Autobedrijf Broere juichen dit besluit toe. Hierdoor zal de prijs van nieuwe en gebruikte auto’s transparanter worden.

 

Occasions bij Broere

De gecommuniceerde prijzen in onze occasionadvertenties zijn altijd inclusief 6, 12 of 24 maanden garantie, tenzij expliciet anders vermeld. De genoemde prijzen zijn altijd rijklaar-prijzen, inclusief een onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK, minimaal €25,- brandstof en een volledige reconditioneringsbehandeling.

Broere occasions

bekijk onze voorraad

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen

Citroën Bedrijfswagens

bekijk de modellen