Citroën ë-Jumpy gearriveerd!

Compromisloze bedrijfswagen voor veeleisende mobiliteitsoplossingen

 

De nieuwe Citroën ë-Jumpy is gearriveerd in Krimpen aan den IJssel. De 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagen is vanaf nu beschikbaar met keuze uit twee lengtevarianten, twee batterijopties en diverse uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 29.300,- excl. BTW/BPM.

De nieuwe Citroën ë-Jumpy is in eerste instantie leverbaar in de lengtevarianten M en XL van respectievelijk 4,95 en 5,30 meter lang. Beide versies zijn beschikbaar met een 50 kW of 75 kWh batterij, goed voor een actieradius van 230 of 330 km (WLTP). De XL is tevens beschikbaar met een dubbele cabine. De kortere XS-variant (4,6 meter en alleen met 50 kWh batterij) en de Plancher Cabine volgen begin 2021.

De elektrisch aangedreven variant doet geen concessies aan de prestaties en functionaliteiten van de bedrijfswagen die is uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2020’. Met een laadvermogen tot 1.275 kg bevindt de ë-Jumpy zich in het hart van het segment, terwijl het trekgewicht tot 1 ton voor alle versies zelfs best-in-class is. Het laadvolume varieert van 4,6 tot 6,6 m3 en tussen de wielkasten is voldoende ruimte voor een Europallet. Bovendien zijn de meeste versies van de ë-Jumpy 1,90 meter hoog, zodat die in tegenstelling tot veel concurrenten probleemloos in (ondergrondse) parkeergarages kunnen komen.

De ë-Jumpy staat garant voor optimaal comfort door het ontbreken van geluiden en trillingen in de aandrijving, evenals een moeiteloze acceleratie en onmiddellijke reactie dankzij de elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm. Het gebruiksgemak wordt extra verhoogd dankzij de standaard on-board lader van 11 kW (3-fasen) en de mogelijkheid van 100 kW snelladen (DC), waarmee de 50 kWh batterij in slechts 30 minuten tot 80% is opgeladen. Bij de 75 kWh batterij duurt dat 45 minuten.

De basisversie ‘Control’ is standaard uitgerust met zaken als RD6-radio met MP3-aansluiting en Bluetooth, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, airconditioning, cruise control en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendesteun.

Via de 7” touchscreen (afhankelijk van uitvoering) is een extra ‘Energy’-menu toegankelijk met specifieke functionaliteiten en informatie van het elektrische voertuig. Met de My Citroën-app kan de gebruiker het opladen beheren en op afstand de resterende laadtijd en actieradius controleren. Als de ë-Jumpy aan de lader staat, is het bovendien mogelijk om voorafgaande aan vertrek alvast het interieur te verwarmen of koelen, zonder dat dit ten koste gaat van de actieradius.

De nieuwe Citroën ë-Jumpy is per direct te bestellen. De prijzen beginnen bij € 29.300,- excl. BTW/BPM voor de Control-uitvoering in de lengtevariant M met 50 kWh batterij. Dezelfde versie met 75 kWh batterij is er vanaf € 36.700,- excl. BTW/BPM. Later volgen meerdere varianten. Eind 2020 verschijnt tevens de 100% elektrische versie van de Jumper en in 2021 de elektrische Berlingo Van. Dat betekent dat vanaf 2021 alle lichte bedrijfswagens van Citroën worden aangeboden met elektrische aandrijving, naast de versies met efficiënte brandstofmotoren.


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën ë-Jumpy

maak een proefrit

Jumpy en ë-Jumpy

modelinformatie

Neem contact op

Contactinformatie