Nieuwe Citroën ë-C4 bereikbaarder dan ooit

Citroën introduceert nieuwe Live-uitvoering van elektrische ë-C4

 

Citroën zet de 100% elektrische ë-C4 extra scherp in de zakelijke en particuliere markt dankzij de nieuwe Live-uitvoering. Door de komst van de Live daalt de vanafprijs naar een uiterst scherpe € 36.090. Desondanks is de basisuitrusting bijzonder rijk, want zaken als airco, een 10-inch HD-kleurentouchscreen en diverse rijhulpsystemen zijn standaard.

De nieuwe Citroën ë-C4 Live is standaard uitgerust met onder meer een digitaal 5-inch instrumentenpaneel en een 10- inch capacitief kleuren touchscreen met DAB+-radio, Mirror Screen en ondersteuning van Apple CarPlayTM. Voor nog meer comfort zorgen de standaard cruise control met snelheidsbegrenzer, Hill Start Assist, airconditioning met pollenfilter en de elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Eveneens standaard zijn de drie rijmodi Eco, Normal en Sport.

De Citroën ë-C4 Live is ook uitgerust met diverse rijhulpsystemen die de veiligheid verbeteren. Active Lane Departure Warning, Active Safety Brake met voetgangersherkenning, verkeersbordherkenning, Driver Attention Alert en Coffee Brake Alert zijn standaard.

Driefase opladen met 11 kW
De nieuwe Citroën ë-C4 heeft standaard een onboard lader die geschikt is voor driefase laden (11 kW) Via een snellader is de accu van 0-80% op te laden in slechts 30 minuten. Om het laden nog makkelijker te maken zijn de Charge My Car App en de diensten van Free2Move het eerste jaar gratis. Een uitgebreide fabrieksgarantie van 8 jaar of 160.000 kilometer op het accupakket zorgt voor extra geruststelling voor de koper.

Prijzen
De Citroën ë-C4 Live is leverbaar vanaf € 36.090. Zakelijk rijders profiteren van een scherpe bijtelling van slechts €131, berekend op basis van de in 2021 verwachte loonbelasting van respectievelijk 37,10% en bijtellingstarieven van 12%. Via private lease is de Citroën ë-C4 Live te rijden vanaf €379 op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Private Lease
Met de private lease aanbieding op de ë-C4 is de elektrische versie gelijk geprijsd en vanaf de Feel uitvoering zelfs goedkoper geprijsd dan een vergelijkbare benzine uitvoering van de C4. Met deze unieke scherpe prijsstelling maakt Citroën elektrisch rijden nog bereikbaarder voor de particuliere rijder.

Ook als PureTech 100 S&S
Citroën levert de C4 Live ook in combinatie met een PureTech 100 S&S turbobenzinemotor. Deze versie is vanaf de zomer leverbaar voor prijzen vanaf € 23.990. Private Lease kan vanaf € 379 per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar. De nieuwe Citroën C4 is de enige auto in zijn soort die sinds de marktintroductie leverbaar is met alle mogelijke aandrijflijnen: te weten benzine, diesel en volledig elektrisch. Met deze ‘power of choice’-filosofie geeft Citroën de klant de mogelijkheid om te kiezen voor de aandrijflijn die het beste binnen het gebruikspatroon past.


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Private Lease

meer informatie

C4 en ë-C4

modelinformatie

Citroën ë-C4

maak een proefrit