Update Coronavirus

Onze dienstverlening en het Coronavirus (COVID-19)

 

In het hele land worden extra maatregelen genomen om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Iedereen moet direct contact met elkaar tot een minimum beperken en mensen met klachten dienen thuis te blijven. Ook mijn team en ik volgen bij onze dienstverlening de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM.

Wij willen u wijzen op de volgende punten:

  • Ons bedrijf blijft voor u open: wij zijn vooralsnog gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden. De werkzaamheden in ons bedrijf gaan zo normaal mogelijk door. Uiteraard nemen we wel extra maatregelen.
  • Ik en mijn team hanteren binnen ons bedrijf strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne.
  • Heeft u een afspraak gepland staan, maar gaat u liever de deur niet uit? Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen uw auto bij u komen ophalen of we kunnen in overleg de afspraak op een later moment laten doorgaan.
  • Heeft u een afspraak gepland staan en heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u uw afspraak te verzetten. Indien iemand uit mijn team één van deze klachten vertoont zal hij of zij niet aanwezig zijn in ons bedrijf.
  • Bij ontvangst in ons bedrijf geven wij u geen hand en houden wij gepaste afstand (1,5 meter).
  • In auto’s die bij ons worden aangeboden in onze werkplaats of ter taxatie bij de collega’s van de afdeling verkoop, zullen beschermingsmaterialen worden geplaatst op de stoel, het stuur, de versnellingspook en de handremhendel.
  • Indien u wacht in onze showroom tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, vragen wij u gepaste afstand te houden tot u mede-wachtende. Koffie en thee zullen wij vooralsnog alleen schenken in wegwerpbekers.
  • Heeft u interesse in een nieuwe Citroën personen- of bedrijfswagen of in één van onze occasions? Wij staan voor u klaar! Indien u liever niet de deur uitgaat, vindt u op onze website ons volledige aanbod. Bel ons op 0180-515055, stuur een e-mail naar verkoop@autobedrijfbroere.nl, maak een afspraak voor een live videopresentatie of stuur een WhatsApp-bericht: wa.me/31180515055.
  • Wij vragen u zoveel mogelijk met pin te betalen in plaats van met contact geld.

 

Mochten er veranderingen in onze werkwijzen noodzakelijk zijn dan zullen wij die uiteraard met u communiceren via onze website en social media kanalen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke periode.

Namens het gehele team van Autobedrijf Broere,

Piet Broere

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online showroom

bezoek ons vanuit huis

Neem contact op

Contactinformatie

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen

Broere occasions

bekijk onze voorraad