C5 Aircross: nu in de showroom!

Nieuw: extreem flexibele SUV

Gaat u voor de Citroën C5 Aircross, dan krijgt u alles wat een SUV kan hebben. Grote wielen, een gespierd uiterlijk en een grote bodemvrijheid. Door zijn karakter en de vele personalisatiemogelijkheden herkent u de stijl van Citroën. Denk aan het Citroën Advanced Comfort®-programma met Progressive Hydraulic Cushions™. Alsof u zweeft over de weg! Achterin beschikt u over drie losse stoelen met verstelbare rugleuning, die kunnen worden verschoven en neergeklapt. De uitstraling van het interieur is warm en chic. De nieuwe Citroën C5 Aircross is rijklaar leverbaar vanaf €31.990,-.

Wat betreft technologie maakt de nieuwste Citroën SUV alles waar waarom ons merk bekend staat. Vloeiende, grafische vormen die passen bij het rijcomfort van deze nieuwe SUV. Maar dan nóg gedurfder wat betreft design. Echt een auto om in gezien te worden. We verklappen graag alle nieuwtjes. Vanaf heden kan de C5 Aircross bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel besteld worden.

Wilt u als eerste rijden met de nieuwe Citroën C5 Aircross? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel voor een afspraak 0180-515055.

 


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

C5 Aircross SUV

modelinformatie

Neem contact op

Contactinformatie