Citroën lanceert de C4 Cactus C-series

‘Confort et Caractère’ met een grote C

 

Citroën lanceert de C4 Cactus ‘C-Series’, de tweede telg uit de speciale collectie modellen met focus op het befaamde ‘Confort et Caractère’ van het merk. De C4 Cactus is met zijn ultracomfortabele Advanced Comfort Seats en de innovatieve Progressive Hydraulic Cushions® het pièce de résistence binnen de line-up.

De Citroën C4 Cactus heeft met z’n onderscheidende design en innovatieve technologie een unieke positie ingenomen in het Europese C-segment. Met zijn Advanced Comfort Seats, de grote en fraaie voorstoelen met extra dikke kussens en de Progressive Hydraulic Cushions®, die oneffenheden in het wegdek moeiteloos wegfilteren, biedt hij een ongekend hoog comfort. Ook ongekend in het segment is zijn variabele karakter met tot wel 24 verschillende stylingsopties.

Nieuwste aanwinst binnen complete collectie speciale modellen: C-Series

De nieuwste speciale uitvoering van de C4 Cactus legt extra nadruk op de twee belangrijke C’s die het merk met de double chevron zo kenmerken. Het ‘Caractère’ van de C-Series wordt benadrukt door z’n unieke in- en exterieurstyling. Van buiten is hij onder meer te herkennen aan de extra donker getinte ruiten vanaf de b-stijl, de unieke C-series badges en de Anodised Deep Red afwerking van de Airbumps® en de spiegelkappen.

Van binnen wordt de karakteristieke ambiance verder versterkt door de unieke TEP Mistral afwerking van het dashboard. De Avanced Comfort Seats zijn afgewerkt met zachte stoffen met witte stiksels en rode accenten die perfect harmoniëren met de rode exterieurafwerking. De C-Series logo’s en de zwarte vloermatten met rode stiksels zijn de fraaie finishing touches van het karakteristieke interieur.

Luxe en stijlvolle Citroën nu te bestellen vanaf €24.800*

Het hoogstaande ‘Confort’ van de C-Series wordt bevestigd door zijn rijke standaarduitrusting. Zo is deze speciale editie, die is gebaseerd op de veelverkochte Feel-uitvoering, onder meer voorzien van automatische airco, een regen- en lichtsensor, een zelfdimmende binnenspiegel en elektrisch verstel-, verwarm- én inklapbare buitenspiegels. Ook standaard: DAB+ radio, Citroën Connect Navigatie, de Citroën Connect Box voor optimale connectiviteit en Mirror Screen voor Apple Carplay.

De C4 Cactus C-Series is leverbaar in drie verschillende varianten:

  • Puretech benzine 110 S&S met manuele zesbak – € 24.800*
  • BlueHDI diesel 100 S&S met manuele zesbak – € 28.050*
  • BlueHDI diesel 120 S&S met EAT6-automaat – € 30.950*

 

Een complete collectie

De C4 Cactus C-Series is het tweede model binnen de snel groeiende nieuwe en speciale collectie van Citroën. Recentelijk nog onthulde het merk de eerste special edition uit de serie, op basis van de C3 Aircross SUV. Binnenkort breidt het merk met de double chevron de collectie verder uit meer nieuwe speciale modellen.

 


*) Genoemde vanafprijzen van personenauto’s, zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Citroën Nederland B.V. behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen en/of prijzen aan te brengen.


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.