Berlingo Van – Van of the Year 2019

Nieuwe Citroën Berlingo Van is op de IAA Hannover verkozen tot International Van of the Year 2019! Ontdek wat deze nieuwe bedrijfswagen voor u kan betekenen.

 

Derde generatie

De iconische Citroën Berlingo, waarvan de eerste generatie in 1996 verscheen, maakt na een productie van meer dan 1,5 miljoen exemplaren plaats voor de derde generatie: de Citroën Berlingo Van. De Nieuwe Berlingo Van maakt een grote sprong voorwaarts op het gebied van design, uitrusting en flexibiliteit. Hij is de ideale compagnon voor elke professional. Wij verwachten ‘m in december in onze showroom.

 

Bestellen nu al mogelijk

Als ideale compagnon voldoet de Nieuwe Citroën Berlingo Van aan de wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat: verschillende carrosserielengtes en inrichtingen. Het leveringsgamma is zelfs nog verder vergroot met 2 nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver. De nieuwe Berlingo Van is vanaf nu te bestellen. Hij is rijklaar leverbaar vanaf €13.990,- excl. BTW/ BPM. Ons verkoopteam vertelt u graag mee over onze nieuwste aanwinst in het bedrijfswagensegment.

 


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Berlingo Van en ë-Berlingo Van

modelinformatie

Citroën Bedrijfswagens

bekijk de modellen

Actuele Acties

bekijk ze hier