Citroën Grand C4 SpaceTourer

Baanbrekend in ruimte

 

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is toegankelijker dan ooit en biedt volop ruimte voor passagiers en bagage. Van 7 volwaardige zitplaatsen, airconditioning, talloze opbergmogelijkheden tot en met tafeltjes. In deze MPV ontbreekt het aan niets als het om comfort gaat. Dit maakt de Grand C4 SpaceTourer tot de perfecte auto om mee op reis te gaan met familie en vrienden. Als u onze showroom in Krimpen bezoekt, laten de specialisten van Autobedrijf Broere graag aan zien waarom uw reis nooit meer te lang hoeft te duren.

 

Grand C4 SpaceTourer: groots en elegant

De zee van licht, de gebruiksvriendelijkheid en het ruimtelijke gevoel geven het interieur van de Grand C4 SpaceTourer de sfeer van een loft. Afhankelijk van de uitvoering is de Grand C4 SpaceTourer leverbaar met het Pack Lounge die het rijden extra aangenaam maken met bijvoorbeeld een massagefunctie bij de voorstoelen. Al met al biedt deze grote versie van de Citroën C4 SpaceTourer pure verwennerij tijdens een lange autorit!

acties
private lease
taxatie
proefrit

 

Stap in de nieuwe tijd

U kunt het aangename gevoel zelf ervaren door een testrit met de Grand C4 SpaceTourer te maken. Vergeet dan niet om ook de intuïtieve technologie van deze ruime MPV uit te proberen. Op meerdere manieren verbindt de Grand C4 SpaceTourer u met de buitenwereld. Tot aan de praktische hulpfuncties is aan user experience gedacht. Kortom: de Grand C4 SpaceTourer maakt uw privé- of zakenreis in alle opzichten prettiger.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën Grand C4 SpaceTourer op voorraad


Geen voertuigen gevonden

Bekijk alle voorraadmodellen

Grand C4 SpaceTourer brochure

bekijk hier

Grand C4 SpaceTourer PDF

Prijzen en specificaties

Actuele Acties

bekijk ze hier

Snel leverbaar

personenwagens