Citroën C5 Aircross SUV

Comfort Class SUV

 

Gaat u voor de Citroën C5 Aircross, dan krijgt u alles wat een SUV kan hebben. Grote wielen, een gespierd uiterlijk en een grote bodemvrijheid. Door zijn karakter en de vele personalisatiemogelijkheden herkent u de stijl van Citroën. Denk aan het Citroën Advanced Comfort®-programma met Progressive Hydraulic Cushions™. Alsof u zweeft over de weg! Achterin beschikt u over drie losse stoelen met verstelbare rugleuning, die kunnen worden verschoven en neergeklapt. De uitstraling van het interieur is warm en chic.

 

Kleur bekennen

De 4,5 meter lange C5 Aircross biedt veel mogelijkheden om de SUV 100% naar uw zin te maken. We bieden 30 kleurcombinaties voor de carrosserie en 5 interieurambiances die spelen met licht, warmte en verfijning. Het dak eraf? U kunt de nieuwe Citroën C5 Aircross uitrusten met een panoramisch schuif-/kanteldak. En met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën is de C5 Aircross een SUV van de nieuwste generatie.

acties
private lease
taxatie
proefrit

 

Kom hem bewonderen en ervaren aan de Lekdijk

Wat betreft technologie maakt de nieuwste Citroën SUV alles waar waarom ons merk bekend staat. Vloeiende, grafische vormen die passen bij het rijcomfort van deze nieuwe SUV. Maar dan nóg gedurfder wat betreft design. Echt een auto om in gezien te worden. We verklappen graag alle nieuwtjes. Vanaf nu kan de C5 Aircross bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel bewonderd en besteld worden.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CITROËN C5 AIRCROSS OP VOORRAADBekijk alle voorraadmodellen

C5 Aircross SUV brochure

bekijk hier

Private Lease

meer informatie

ANWB: meesterlijk veercomfort

Bekijk de video