Citroën C4 SpaceTourer

Comfortabel toeren in de SpaceTourer

 

Citroën C4 SpaceTourer is de nieuwe naam voor de welkbekende C4 Picasso. De nieuwe C4 SpaceTourer heeft veel te bieden qua intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort en efficiency. Zijn carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen zorgt voor de chique, moderne uitstraling van deze MPV. Ervaar zelf wat de vrijheid met u doet tijdens een proefrit. Als u bij Autobedrijf Broere over de Lekdijk wegrijdt, merkt u vast het verschil!

 

Kies uw geliefde kleur

De C4 SpaceTourer heeft glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, een dynamische en krachtige voorzijde en een optioneel “Black Top” uitgevoerd dak. U heeft een ruime keuze aan carrosseriekleuren: Polar White, Onyx Black, Steel Grey, Platinum Grey, Ruby Red, Soft Sand of Alchemy Blue. Ook het interieur kiest u er zelf bij uit volgens één van de thema’s van de C4 SpaceTourer.

acties
privatelease
taxatie
proefrit

 

De MPV met allure

De panoramische voorruit is standaard bij de C4 SpaceTourer. Gecombineerd met het optionele glazen panoramadak krijgt u een verbluffend uitzicht. Daarbij biedt de C4 SpaceTourer een sfeervolle ambiance en gegarandeerd rijplezier. Onze Citroën experts in Krimpen vertellen graag alles over de voordelen van deze complete gezinsauto, die ook perfect is voor zakelijk gebruik. Wij zijn benieuwd naar uw vragen en wensen.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

C4 SpaceTourer PDF

Prijzen en specificaties

Actuele Acties

bekijk ze hier