Citroën C4 SpaceTourer

Comfortabel toeren in de SpaceTourer

 

De Citroën C4 SpaceTourer heeft veel te bieden qua intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort en efficiency. Zijn carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen zorgt voor de chique, moderne uitstraling van deze MPV. Ervaar zelf wat de vrijheid met u doet tijdens een proefrit. Als u bij Autobedrijf Broere over de Lekdijk wegrijdt, merkt u vast het verschil!

 

Kies uw geliefde kleur

De C4 SpaceTourer heeft glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, een dynamische en krachtige voorzijde en een optioneel zwart uitgevoerd dak. U heeft een ruime keuze aan carrosseriekleurenen ook het interieur kiest u er zelf bij uit volgens één van de thema’s van de C4 SpaceTourer.

acties
private lease
taxatie
proefrit

 

De MPV met allure

De panoramische voorruit is standaard bij de C4 SpaceTourer. Gecombineerd met het glazen panoramadak krijgt u een verbluffend uitzicht. Daarbij biedt de C4 SpaceTourer een sfeervolle ambiance en gegarandeerd rijplezier. Onze Citroën experts in Krimpen aan den IJssel vertellen graag alles over de voordelen van deze complete gezinsauto, die ook perfect is voor zakelijk gebruik. Wij zijn benieuwd naar uw vragen en wensen.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën C4 SpaceTourer nieuw op voorraadBekijk alle voorraadmodellen

Neem contact op

Contactinformatie

showroom & werkplaats geopend

Corona-informatie

Actuele Acties

bekijk ze hier