Citroën C4 Cactus

Comfort is the new cool

 

De C4 Cactus is onze compacte hatchback van Citroën met verrassend veel binnenruimte. De vernieuwde C4 Cactus laat zich kenmerken door een uniek karakter, de laatste generatie motoren en ongekend comfort. Zo is de C4 Cactus als eerste auto in Europa voorzien van het innovatieve comfortabele veersysteem, Progressive Hydraulic Cushions™. En wereldwijd loopt de C4 Cactus voorop met zijn Advanced Comfort Seats®. Komt u het rijcomfort van de nieuwe C4 Cactus zelf ervaren tijdens een proefrit bij Autobedrijf Broere?

 

C4 Cactus: origineel in stijl

De C4 Cactus herkent u aan zijn vloeiende design met typische Citroën stijlkenmerken. Opvallend zijn de Airbumps® (nu onderaan de portieren), een doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak en vernieuwde verlichting. Tegelijk staat de C4 Cactus voor zorgeloos en veilig autorijden. Maar liefst 12 rijhulpsystemen en een 100% intuïtieve touchscreen bieden u eindeloos gemak, zowel in de stad als op de snelweg.

acties
privatelease
taxatie
proefrit

 

Personaliseer uw C4 Cactus

U heeft bij de C4 Cactus de keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs die op subtiele wijze met de carrosseriekleur contrasteren: Glossy Black, Silver Chrome, White en Red. U maakt het samenstellen van uw C4 Cactus compleet met de lichtmetalen velgen naar uw wensen. Kortom: creëer uw eigen Citroën C4 Cactus bij Autobedrijf Broere in Krimpen a/d IJssel!

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën C4 Cactus nieuw op voorraadBekijk alle voorraadmodellen

Actuele Acties

bekijk ze hier

Snel leverbaar

personenwagens