Citroën C3

Love at first sight

 

De Citroën C3 (met als voorvader de beroemde 2CV) is een auto om op slag verliefd op te worden. Met zijn charismatische voorkant straalt de C3 energie uit. Zijn hoogte en welvingen worden door de verlichting geaccentueerd. De C3 in bijvoorbeeld Almond Green heeft een trendy look met grafische elementen. Verder beschikt de Citroën C3 over nieuwe technologieën zoals Advanced Comfort® en ConnectedCAM Citroën™. Komt u een keer langs in Krimpen? Bij Autobedrijf Broere nemen we de tijd om alle autogeheimen te onthullen.

 

Feel good in de C3

Rijdend in een C3 laat u zien dat u met de moderne tijd meegaat. Citroën heeft voor de C3 een frisse wind doen waaien door de wereld van compacte auto’s. Met de typerende Airbumps® beschermt uw Citroën de carrosserie, terwijl ze het design van de auto extra karakter geven. Het zachte oppervlak met luchtcapsules houdt uw C3 als nieuw en het gebruikte materiaal is bestand tegen invloeden van buitenaf zoals zon en water.

acties
privatelease
taxatie
proefrit

 

C3 geheel naar uw wensen

Het zwevende dak is een opvallend stijlkenmerk van de C3. Dit dak accentueert het dynamische silhouet en is bij bepaalde uitrustingsniveau’s leverbaar in drie kleuren. De verhouding tussen het plaatwerk en het glasoppervlak geeft het design van de C3 een uitgebalanceerde look. Met fraaie dakdecoratie geeft u uw Citroën C3 een nog persoonlijker tintje. Deze decoratie is er in wit of zwart en maakt de carrosserie extra bestand tegen krasjes. Eindeloos combineren dus!

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën C3 nieuw op voorraadBekijk alle voorraadmodellen