Citroën C1

De stadsauto die het leven leuker maakt

 

De Citroën C1 is compact, wendbaar en comfortabel. Zijn nuttige technologie maakt de C1 tot de perfecte 5-deurs auto in de stad. Ook de bagageruimte staat met de ruime opbergmogelijkheden in het teken van gemak. En wilt u extra aandacht trekken? Dan is de Airscape met een vouwdak vast iets voor u. Kom eens langs bij Autobedrijf Broere, waar we u de vele mogelijkheden van de C1 laten zien. Natuurlijk mag u meteen een testrit maken. Plan uw afspraak gemakkelijk en snel in via de button hieronder.

 

Kleurrijk

Voor de Citroën C1 kunt u uit 8 carrosseriekleuren kiezen. Wat denkt u van Calvi Blue of Rouge scarlet? Nog flitsender wordt de C1 met de optionele two tone-kleurstellingen, waarmee Citroën speelt met contrasten. De verticaal geplaatste verlichtingsunits bevestigen het moderne uiterlijk. Tot en met de bekledingsstoffen en het dashboard voert Citroën de vrolijke stijl van de C1 door.

acties
privatelease
taxatie
proefrit

 

Geniet van de buitenlucht met Airscape

Met mooi weer rijdt u in de Airscape lekker open. Het stoffen vouwdak van de Airscape is uitzonderlijk groot en met een druk op de knop te bedienen. Ook de Airscape-uitvoeringen van de Citroën C1 zijn er in de two tone-kleurstellingen. Zo is het stoffen dak in drie contrasterende kleuren beschikbaar: Sunrise Red, Night Blue en Black. Kom het met eigen ogen bekijken in Krimpen a/d IJssel en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor uw Citroën C1!

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën C1 op voorraadBekijk alle voorraadmodellen