Citroën C-Zero

100% elektrisch

 

De Citroën C-Zero voldoet vandaag al aan de eisen van morgen. Deze elektrische auto heeft alle kenmerken van een ideale stadsauto. Met compacte afmetingen en een snel op te laden tractiebatterij maakt u met de C-Zero een slimme keuze. U vergeet de drukte van de stad in deze stille, elektrische auto. Geen brandstofverbruik en geen CO2-uitstoot. Kom gerust eens langs bij Autobedrijf Broere. Wij staan in de showroom voor u klaar om alle functionaliteiten van de C-Zero toe te lichten.

 

Goed voor het milieu

Met de C-Zero hoeft u nooit meer te tanken. De Citroën C-Zero wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49 kW. De lithium-ion-batterij met een capaciteit van 16 kWh zorgt voor uw stroom. De batterij levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. Met zijn topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 km is de C-Zero perfect voor al uw dagelijkse autoritten.

acties
taxatie

 

Revolutionair design

Citroën zou Citroën niet zijn als er niet aan het oog wordt gedacht. Want met zijn strakke design, vloeiende lijnen, gewelfde dak en grote ruiten onderscheidt de C-Zero zich duidelijk van andere stadsauto’s. Het overzichtelijke dashboard van de Citroën C-Zero is voorzien van een audiosysteem en de bediening van de airconditioning. Stapt u binnenkort in om de snufjes van deze elektrische auto zelf uit te proberen?

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

E-Berlingo Multispace

modelinformatie

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen