Carver

Dit is geen auto, dit is ook geen scooter, maar dit is de Carver: hét duurzame alternatief voor woon-werkverkeer en vrijetijdsritten

 

Autobedrijf Broere is ook uw Carver-dealer: hét duurzame alternatief voor woon-werk verkeer en vrijetijdsritten. Ontdek hier alle voordelen van de Carver en vind uw perfecte match. Kom eens bij ons langs, dan kunnen we u de mogelijkheden laten zien. Natuurlijk mag u meteen een testrit maken. Want dat is dé manier om de bijzondere eigenschappen van de Carver te ervaren. Plan uw afspraak gemakkelijk en snel in via de button hieronder.

 

100% elektrisch

Geen brandstofkosten meer en ook de wegenbelasting vervalt. Dat is elektrisch rijden in de Carver! Met de 220V stekker kan de Carver bij elk stopcontact worden opgeladen. Laden bij een laadpaal is ook mogelijk, met een speciale adapterkabel. De Carver is leverbaar in verschillende uitvoeringen: Base (100 kilometer actieradius, topsnelheid 45 km/uur), R+ (130 kilometer actieradius, topsnelheid 45 km/uur) en de S+ (100 kilometer actieradius, topsnelheid 80 km/uur).

 

Unieke kantelsensatie

Zweef door de bochten dankzij de unieke kantelsensatie! Hij heeft een maximale kantelhoek van 40 graden. Dit zorgt voor een unieke en onvergelijkbare rijervaring. In het hart van iedere Carver bevindt zich de gepatenteerde Dynamic Vehicle Control (DVC™), een wereldwijd unieke kanteltechnologie. Deze 100% Nederlandse innovatie maakt het eindelijk mogelijk om de kloof te dichten tussen auto en scooter.

De DVC ™ regelt automatisch de balans in bochten, hellingen en op oneffen weggedeelten. Door de kantelhoek van de cockpit automatisch te koppelen aan het rijgedrag van de bestuurder, zorgt de DVC™ voor een optimale verdeling van de zwaartekracht onder alle omstandigheden. Het gevolg is een uitstekende wegligging, wendbaarheid en stabiliteit in de bochten.
proefrit
stel samen
taxatie
Offerte

 

Smile all the way

De voordelen van de Carver op een rij:

✔️ Overal gemakkelijk opladen
✔️ Nooit meer files
✔️ Warm en droog
✔️ Snel en makkelijk parkeren
✔️ Ruimte voor twee personen + bagage
✔️ 100% elektrisch & kleine CO2 footprint
✔️ Zweef door de bochten dankzij de unieke kantelsensatie

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Carver op voorraadBekijk alle voorraadmodellen