Citroën Jumpy | ë-Jumpy

Jumpy brengt puur gemak

 

Of u nu mkb’er bent, een koeriersbedrijf heeft of werkzaam bent in de dienstverlening, de Citroën Jumpy is de ideale keuze voor de professional die een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen zoekt. Er is altijd een Jumpy die bij uw werk past, omdat deze bedrijfswagen in drie lengtes leverbaar is. Het is maar net waarvoor u de Citroën Jumpy nodig heeft. En schroom niet om het rijcomfort van de Jumpy een keer te testen. Als een personenauto!

 

Ook 100% ëlektrisch

De Citroën Jumpy is ook leverbaar als 100% elektrische ë-Jumpy. Deze elektrisch aangedreven variant doet geen concessies aan de prestaties en functionaliteiten van de bedrijfswagen met dieselmotor. De Citroën  ë-Jumpy is uitgeroepen tot International Van Of The Year 2021. Met een laadvermogen tot 1.275 kg bevindt de ë-Jumpy zich in het hart van het segment, terwijl het trekgewicht tot 1 ton voor alle versies zelfs best-in-class is. Het laadvolume varieert van 4,6 tot 6,6 m3 en tussen de wielkasten is voldoende ruimte voor een Europallet. Bovendien zijn de meeste versies van de ë-Jumpy 1,90 meter hoog, zodat die in tegenstelling tot veel concurrenten probleemloos in (ondergrondse) parkeergarages kunnen komen.

De ë-Jumpy staat garant voor optimaal comfort door het ontbreken van geluiden en trillingen in de aandrijving, evenals een moeiteloze acceleratie en onmiddellijke reactie dankzij de elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm. Het gebruiksgemak wordt extra verhoogd dankzij de standaard on-board lader van 11 kW (3-fasen) en de mogelijkheid van 100 kW snelladen (DC), waarmee de 50 kWh batterij in slechts 30 minuten tot 80% is opgeladen. Bij de 75 kWh batterij duurt dat 45 minuten.

 

ë-jumpy
acties
proefrit
accessoires

 

Jumpy Combi of Dubbele Cabine

U kunt uw Citroën Jumpy of ë-Jumpy laten uitvoeren met dubbele cabine (grijs kenteken), zodat u plaats krijgt voor 5 of 6 personen. Wenst u tot 9 personen personen op comfortabele wijze te vervoeren? Dan is de Jumpy Combi/ SpaceTourer (geel kenteken) uw ideale auto, een uitvoering die mogelijk is voor alle lengtes van de Citroën Jumpy. Onze adviseurs horen graag waarvoor u de Jumpy wilt inzetten. Voor ieder bedrijf stellen wij de ideale Jumpy samen, passend bij het beschikbare budget. Maak uw wensen gerust kenbaar bij het vertrouwde team van Autobedrijf Broere.

 

Dit maakt de Citroën Jumpy tot uw bedrijfswagen:

  • Volop ruimte-mogelijkheden voor veel passagiers
  • Aangenaam vervoer voor alledag
  • Multifunctionele laadruimte en uitrusting
  • Diverse op- en ombouwmogelijkheden

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën Jumpy op voorraad


Geen voertuigen gevonden

Bekijk alle voorraadmodellen

Jumpy en ë-Jumpy brochure

bekijk

Jumpy C-Series special edition

meer info

Pack Business Plus

uw jumpy nog completer

Ervaringen gebruikers

lees de verhalen