Eurorepar voorjaarsacties

Profiteer van de beste service en de scherpste prijzen bij Eurorepar Car Service Broere. Nu aantrekkelijke voorjaarsacties t/m 30 juni: 20% korting op Eurorepar Ruitenwissers, tot €60,- cashback op Eurorepar Reliance banden, gratis remmencheck, en meer!

 

20% korting op Eurorepar ruitenwisserbladen

20% korting op ruitenwissers

Voor uw zicht op de weg is alleen het beste materiaal goed genoeg. Kies voor topkwaliteit en ontvang nu 20% korting op SWF en Eurorepar ruitenwisserbladen.

Eurorepar Reliance bandenactie

Banden actie Eurorepar Reliance

De banden van uw auto vormen de enige verbinding tussen uw auto en de weg. Ze zijn dan ook van cruciaal belang voor uw veiligheid én uw comfort. Met Eurorepar Reliance banden, gemaakt door een van de bekendste fabrikanten ter wereld, heeft u voor elk wegdek de juiste band!

* Tot en met 30 juni 2023 ontvangt u €25 cashback bij aankoop van 2 Eurorepar Reliance banden en €60 cashback bij 4 banden.

Inspectie remmen

Gratis remmencheck

Hoe staan de remmen van uw auto er conditioneel voor? Neem geen risico met veiligheid en kom op afspraak langs voor een gratis test op onze APK-remtestbank.

Eurorepar Service Pas

Eurorepar Service Pas

Onze servicepas geeft recht op 24/7 mobiliteitsservice in heel Europa, is inclusief een zomer- en wintercheck en nog veel meer voordeel! U betaalt slechts €49,95 voor deze pas.