Citroën Ë-C4 X

EV 50kWh 136pk Shine
  • Full option demonstratie voertuig
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 3.204 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-262-JJ
CarrosserieSedan
Bouwjaar2023
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)460 X 180 X 152
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a31-01-2023
Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. Bij de rijke uitrusting horen ook geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, LED-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Deze ë-C4 X is een rijdende demo. Informeer naar de meest actuele kilometerstand.

De auto wordt afgeleverd inclusief resterende fabrieksgarantie, aangevuld tot en met 24 maanden, met SPOTiCAR Premium garantie.

Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de parkeerhulp met achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! En deze auto heeft ook in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. U bent mede dankzij driver alert systeem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 instelbare rijmodi: Sport, Normal, Eco
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags (front-, zij- en gordijnairbags)
6 speakers
10” capacitief kleuren touchscreen
12V aansluiting voor
18’’ lichtmetalen velgen ‘Hanoï’
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met 3D Effect
Achteruitrijcamera met Top Rear Vision (180° weergave van ruimte achter de auto)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 31-01-2025
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)