Ervaringen van gebruikers: Van Holst

Een keuze voor kwaliteit en uitstraling

 

Natuurlijk moet een bedrijfswagen voldoen aan een aantal ‘zakelijke’ kwaliteiten zoals ruimte, trekkracht, laadvermogen en comfort. Er is echter nóg een component die belangrijk is: de representativiteit. “En dat was voor mij de doorslaggevende reden om een Citroën Jumpy aan te schaffen”, zegt huisschilder Lennard van Holst uit Krimpen aan de Lek.

En daarmee zegt Van Holst geen woord teveel! Zijn Citroën Jumpy is absoluut een beauty van de buitencategorie. Het wit glanst je tegemoet, de in de carrosseriekleur mee gespoten bumpers zorgen voor een chique uitstraling, de sidebars zorgen voor stoere accenten en de lichtmetalen velgen maken het plaatje af. “Ik vind het enorm belangrijk om met een nette auto bij mijn klanten aan te komen”, legt Lennard van Holst uit.

“De kwaliteit die ik met Van Holst Schilderwerken lever moet ook terug te zien zijn in de uitstraling van mijn bedrijfswagen.” Dat hij koos voor een Citroën Jumpy en Autobedrijf Broere berust allesbehalve op toeval. “Ik rijd regelmatig over de dijk van Krimpen aan de Lek naar Krimpen aan den IJssel en passeer dan onderweg het bedrijf van Broere. Ik zag hem meermalen staan: de Jumpy. En elke keer werd ik er verliefder op. Uiteindelijk besloot ik binnen te stappen. Mijn enthousiasme werd nóg groter door de manier waarop ik ontvangen werd. Samen met de verkoopadviseur stelde ik mijn eigen bedrijfswagen samen tot ie compleet naar mijn zin was. En de prijs die ik daarvoor moest betalen: super aantrekkelijk. Voor een prettig bedrag zit ik gebeiteld en geniet ik iedere dag van de betrouwbaarheid en de uitstraling van mijn Jumpy. Ja, ik ben nog steeds verliefd!”

Ervaringen gebruikers

terug naar overzicht

Jumpy en ë-Jumpy

modelinformatie

Citroën Bedrijfswagens

bekijk de modellen

Loonbedrijf G. van der Hoek

lees de ervaringen