Ervaringen van gebruikers: De Groot wonen en slapen

“Heerlijk: je hoeft nooit de Algerabrug over!”

 

De Groot Wonen & Slapen is een begrip in de Krimpenerwaard en zelfs daarbuiten. Logisch, want het Lekkerkerkse bedrijf heeft alles in huis op het gebied van pvc- en laminaat vloeren, vloerbedekking meubels, bedden, gordijnen, jaloezieën, plissés en behang. Voeg daarbij de perfecte advisering en service en het succesverhaal is rond!

Om de grote klantenkring optimaal te bedienen zijn betrouwbare bedrijfswagens van groot belang. “Wij kiezen al jaren voor Citroën”, vertelt Renata de Groot, eigenaar van het familiebedrijf uit Lekkerkerk. “Zakelijk rijden we een Berlingo VAN en een Jumper. De Berlingo zetten we vooral in voor het vervoer van horren, gordijnen en raamdecoraties. En wat grappig is: je kunt er ook precies een relaxfauteuil in kwijt! De Jumper is voor de grotere stukken waaronder meubels, tapijten en onze pvc- en laminaatvloeren. Onze medewerkers zijn over beide auto’s erg enthousiast. De ruimte, het rijcomfort en de extra’s zoals navigatie, de lage instap en het waarschuwingssysteem bij achteruitrijden zijn absolute pluspunten. Ook het feit dat onze stoffeerders rechtop kunnen staan in de laadruimte van de Jumper, is een pre. Je moet namelijk weten dat het hier gaat om mannen van bovengemiddelde lengte, ha ha!”

Dat De Groot Wonen & Slapen zaken doet met Autobedrijf Broere is niet verwonderlijk, zegt Renata de Groot. “Broere is een onderneming die net als wij waarde hecht aan persoonlijke service.
Dat spreekt ons aan. Ook het feit dat het bedrijf in Krimpen is gevestigd, is prettig. Je hoeft nooit de Algerabrug over voor een onderhoudsbeurt of reparatie! Ideaal voor elke Krimpenerwaardse ondernemer!”

Ervaringen gebruikers

terug naar overzicht

Berlingo Van en ë-Berlingo Van

modelinformatie

Jumper en ë-Jumper

modelinformatie