Ervaringen van gebruikers: APKO

“Een betrokken dealer lekker dichtbij!”

 

Tien jaar geleden stapte APKO Electric bv met haar bedrijfswagens over naar het merk Citroën en werd men klant bij Autobedrijf Broere. “Zowel het merk als de dealer bevallen uitstekend”, zegt Perry Kornaat, samen met zijn broer Kevin en hun vader Arie eigenaar van het in Krimpen aan de Lek gevestigde bedrijf.

“Wij maken groepenkasten”, geeft Perry Kornaat kort maar krachtig de kernactiviteit van de familieonderneming aan. “Dat doen we inmiddels ruim twaalf jaar. De naam APKO is opgebouwd uit de voornamen van Joop (geboren als Arie-Johannes) en Perry. KO staat voor Kornaat. Onze klanten zijn kleine en grote installateurs én de groothandel. Voor transport en service hebben we de beschikking over drie Citroëns waarmee we het hele land doorkruisen: een Berlingo en twee Jumpy’s.

De auto’s zijn praktisch, comfortabel, kostentechnisch aantrekkelijk én heel bedrijfszeker. We hebben er nog nooit een noemenswaardig probleem mee gehad. En áls er zich eens iets kleins voordoet, dan worden we snel en goed geholpen door de mensen van Autobedrijf Broere; een fijne zaak, prima georganiseerd, klantvriendelijk, betrokken en lekker dichtbij in onze eigen Krimpenerwaard. Ook mooi: ze komen de auto desgewenst ophalen en terugbrengen, inclusief een wasbeurt!”

De Citroën Berlingo wordt door APKO Electric vooral gebruikt voor het vervoer van kleiner materiaal, de Jumpy’s voor service, het afleveren van de eindproducten en andere werkzaamheden op locatie bij de klant. Je kunt er heel veel in kwijt”, weet Perry Kornaat uit ruime ervaring. “Daarnaast kun je er prima een aanhanger achter kwijt. Kortom: een bedrijfsauto die perfect past bij onze activiteiten!”

Ervaringen gebruikers

terug naar overzicht

Berlingo Van en ë-Berlingo Van

modelinformatie

Jumpy en ë-Jumpy

modelinformatie

Van Holst Schilderwerken

lees de ervaringen