Extra voordelige private lease tarieven

Zonder investeren zorgeloos genieten


In januari 2020 profiteert u van extra voordelige private lease prijzen op geselecteerde voorraadmodellen. Dus kom snel naar onze showroom en profiteer van Citroën private lease voordeel!

Onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag? Dat kan nu met dit unieke product voor de particuliere rijder. Met heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen: inclusief reparatie en onderhoud, uitgebreide 24-uurs pechhulp, wegenbelasting, all-riskverzekering, afleveringskosten, afschrijving en rente en overlijdensrisicodekking.

 

Citroën C1

CITROËN C1

VANAF €199,- PER MAAND*

 

 

Citroën C3

CITROËN C3

VANAF €299,- PER MAAND*

 

 

Citroën C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

VANAF €359,- PER MAAND*

 

 

Citroën C4 Cactus

CITROËN C4 CACTUS

VANAF €389,- PER MAAND*

 

 

Citroën C5 Aircross

CITROËN C5 AIRCROSS SUV

VANAF €489,- PER MAAND*

 

 

Citroën Grand C4 SpaceTourer

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

VANAF €519,- PER MAAND*

 

 

* Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op deze pagina voor alle voorwaarden. Aanbieding aalleen van toepassing op via PSA Finance aan te vragen Private Lease contracten op geselecteerde voorraadauto’s tot en met 31 januari 2020.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Contactinformatie

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen