Vakantie Check & Go

Met de Vakantie Check & Go is uw auto helemaal klaar voor een zorgeloze rit naar uw favoriete vakantiebestemming in binnen- of buitenland. 


Tijdens de Vakantie Check & Go wordt uw auto op de meeste vitale punten gecontroleerd, waaronder de accu, remmen, verlichting, airconditioning en meer. Onze technici controleren of onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben voor vertrek. Eventuele mankementen kunnen snel en vakkundig worden verholpen, uiteraard alleen met uw toestemming. U kunt daarbij rekenen op een heldere en scherpe prijsopgave.

De Vakantie Check en Go kost slechts €29,95. Bent u in het bezit van de MyCitroën Card of Eurorepar Service Pas? Dan is de check (en ook het bijvullen van de vloeistoffen) gratis. 

Maak snel een afspraak en ga goed voorbereid op vakantie!

Citroën vakantiecheck

Schone lucht

In de zomer zorgt de airco voor verkoeling. Maar wist u dat de airco ook zorgt voor schone lucht in uw auto? Zeker in combinatie met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes.

Wij voorzien u graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

Citroën vakantiecheck

Korting op accessoires

Wij bieden een ruim assortiment accessoires, perfect afgestemd op uw auto en wensen. Creëer deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk extra bagageruimte met een stijlvolle dakkoffer. Profiteer tijdelijk van maar liefst 25% korting* op zonneschermen, dakkoffers en 12v koelboxen.

Wasstraat Autobedrijf Broere

Autowassen

Als u ons dan toch bezoekt, kunt u direct uw auto (laten) wassen in onze wasstraat. Al vanaf €7,95 wordt uw auto weer stralend. In onze wasstraat wordt uw auto blinkend schoon, zónder het risico van krassen. Onze wasinstallatie beschikt over speciale, zachte foamborstels die geen krassen maken. Bovendien werken we met de juiste wasmiddelen die zorgen voor het behoud van een glanzende lak. Programma 1 biedt extra lakbescherming met de unieke Powerpolish. 

Deze acties zijn geldig tot en met 30 juni 2023.